реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Виборців купляють, як бидло...

18 липня у приміщенні сільського клубу села Новий Білоус, Чернігівського району відбулася зустріч з першим заступником голови Чернігівської облдержадміністрації, депутатом обласної ради від Партії регіонів Станіславом Прокопенком. Про це RegiоNews повідомили у прес-службі громадянської мережі «ОПОРА».
У рамках заходу йшлося в основному про здобутки партії та обласної влади упродовж 2011-2012 років та перспективне вирішення соціальних проблем мешканців села.

Цього ж дня приблизно о 7-ій годині вечора від імені позапартійного депутата обласної ради Владислава Атрошенка селяни отримали подарунки.

Так, незапланованою, але вочевидь приємною для них, подією стало отримання продуктових наборів від пана Атрошенка, складовими яких було 2 кг. борошна вищого ґатунку та 2 кг цукру.

Увечері того ж дня в центрі села стояла фура з причепом, з якого роздавали вищезгаданий провіант (в розрахунку 1 набір на 1 двір). Для того, щоб отримати заповітний пакунок, потрібно було підійти, представитися, назвати адресу, поставити підпис у спеціальному бланку і після невеличкої перевірки «бази даних» отримати свій подарунок.

Нагадаємо, що Станіслава Прокопенка та Владислава Атрошенка місцеві експерти називають політичними опонентами. Уперше за час спостереження мережі ОПОРА діяльність ймовірних кандидатів в народні депутати по виборчому округу № 206 перетнулася на території одного населеного пункту протягом одного дня.

Регіон ньюс



Теги:Владислав Атрошенко, округ 206, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Це не означає, шо усі хто взяв пайки проголосують за циїх підригів. Просто у цивілізованих країнах таке неможливе. Це - стаття КК. А стосовно "бидла", то одна дуже патріотична газетка он піарить ПРокопенка. І- нічого. Вочевидь гроші - не пахнуть.
avatar
2
А мені, всупереч настановам Моісея суддям, таке протистояння подобається.
На смертному одрі, як і всі грішники, покаюсь перед Христом і в кращому світі, панове Василю і Сергію, буду разом з Вами, праведниками, послідовниками Моісея.
avatar
3
Дивно, тролям можна залишати коментарі, а іншим - зась. Не всіх торгівців вигнали з храмів. Не всіх.
avatar