реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівський округ відзначився підкупом виборців

У Чернігові на виборчому окрузі №206 затримали осіб зі списками на підкуп виборців.

Як повідомляє місцеве видання «0462.com.ua», на одній з виборчих дільниць в районі Шерстянки за підозрою в підкупі виборців було затримано 4 осіб. 

«Близько 15:00 на виборчій дільниці № 741069 на вул. Дмитра Самоквасова, 8 у машині ВАЗ з номерними знаками СВ9057АК закрилися троє невідомих, їх підозрюють у переховуванні списків виборців і скупки голосів. Жінка – четвертий учасник групи, тим часом давала пояснення поліції, яку викликали на місце події. Підозрювані запевняли, що просто розвозили обіди. У машині поліція провела обшук. З салону авто правоохоронці вилучили списки», – йдеться у повідомленні. 

Народний депутат Віктор Чумак на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав: "На ділянці 740169 затримали мадам із списками виборців по цілому району . Мадам не просто так собі а за визначенням тисячниця. Піймали її колеги з РПЛ. Наш приїзд зібрав біля дільниці хлопців, дуже подібних до тих, хто відзначився на Микільській Слобідці. Але несподівано я зустрів навіть одного кадра, який працював у штабі Довгого у 2012 році".



Теги:Микитась, Віктор Чумак, округ 206, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (0)
avatar