реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

УНП і "Наша Україна" почали об'єднання

На спільному засіданні дніпропетровських обласних організацій УНП і "Нашої України" прийнято спільну заяву про об'єднання цих політичних сил і координацію поточної діяльності, повідомляє УНIАН з посиланням на прес-службу облорганізацію "Наша Україна".

Найближчим часом відбудуться спільні засідання керівних органів всіх осередків обласних організацій.

Також обласні організації УНП і "Нашої України" закликали керівні органи партій прискорити процес об'єднання і запропонували терміново створити у Верховній Раді парламентську фракцію, яка об'єднає народних депутатів-членів УНП і "Нашої України", виробити і обнародувати загальну позицію на переговорах з іншими національно-демократичними силами про висунення кандидатів в мажоритарних округах на виборах 2012 р.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела в апараті партії "Наша Україна", що в "Нашій Україні" готуються кардинальні зміни - начебто колишнього президента Віктора Ющенка "попросять" з посади почесного голови партії.

Відзначимо, що раніше лідери Лідери партій "Громадянська позиція" і "За Україну!" Анатолій Гриценко і В'ячеслав Кириленко заявили, що не домовлятимуться з "Нашою Україною" на чолі з Віктором Ющенком.

У свою чергу опозиційні політичні сили, зібрані 12 липня "Нашою Україною", створили Комітет захисту чесних виборів. Про це домовилися "Наша Україна", Українська народна партія, Конгрес українських націоналістів, ВО "Свобода", УРП "Собор", Партія захисників Вітчизни, Українська партія, Республіканська християнська партія й Українська соціал-демократична партія.

Також ішлося про необхідність висування єдиного кандидата в кожному з мажоритарних округів, якщо вибори будуть проходити за мажоритарно-пропорційною системою.

Ньюс ру



Теги:УНП, опозиція, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar