реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

У "Просвіті" представлено прилуцький журнал

21 жовтня у Чернігівському обласному товаристві "Просвіта" відбулася презентація історико-культурологічного журналу "Прилуки. ФОРТЕЦЯ".
Редактор історико-культурологічного журналу «Прилуки. Фортеця», власник книгарні-кафе «За двома зайцями» Ігор Павлюченко представив у Чернігові його чергове шосте число.

Самого легендарного Ігоря Павлюченка і його колегу представив журналістам голова обласного товариства "Просвіта" Василь Чепурний.

"Саме завядки Ігорю Павлюченку Прилуки із бандитської стають культурною столицею краю, -- наголосив він. -- Адже це Павлюченко підняв на висоту постать актора Миколи Яковченка і зараз завдяки меценату Юрію Коптєву стоїть у місті пам'ятник.Це Ігор Павлюченко придумав цей журнал, це завдяки йому є така культурна оаза, як кафе "За двома зайцями". І власник перукарні на цій же вулиці відкрив ...цирульню. Я жартував, що треба ще власнику автомийки назватися "У Проні Прокопівни".

Один із авторів шостого числа журналу "Прилуки. Фортеця" Віктор Моренець розповів про пошуки унікального журналу "Гасло", що виходив у Прилуках у часи визвольних змагань -- цензуру проходив журнал у денікінського офіцера.

Ігор Павлюченко передав журнал для обласної бібліотеки імені В. Короленка, обласного історичного музею імені В. Тарновського та подарував усім присутнім журналістам.
Детальніше тут:
http://www.dailymotion.com/video/xluhx7_yyyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyy_creation



Теги:Василь Чепурний, Прилуки, Просвіта, Ігор Павлюченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar