реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У чернігівської поліції новий начальник

Заступник голови Національної поліції України Олег Козловський представив 29 липня нового керівника особовому складу Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Заступник глави Нацполіції подякував попередньому керівнику главку Чернігівщини Едуарду Альохіну за професіоналізм в роботі, а також відзначив ефективну роботу Володимира Нідзельського на попередніх посадах. Едуард Альохін начебто перейде на роботу в Київ.

Володимир Нідзельський родом з Черкащини. Має дві вищі освіти: у 2008 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ, у 2009 році – Академію управління МВС України.

Службі в органах поліції віддав 17 років, має чималий досвід оперативної служби та роботи на керівних посадах. Свою службову діяльність починав з посади оперуповноваженого відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Солом’янського районного управління в Києві.

Протягом року він обіймав посаду начальника Управління захисту економіки в Чернігівській області. Останнім часом перебував на посаді начальника управління стратегічних розслідувань в Київській області.



Теги:чернігівська поліція, Едуард Альохін, нові кадри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar