реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Козелецьке відділення поліції очолив колишній спецпризначенець з підрозділу «Чернігів»

4 липня керівник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін представив особовому складу тимчасово виконуючого обов’язки начальника Козелецького відділення поліції – Віктора Крошку.
Наказом Головного управління Національної поліції в Чернігівській області з 1 липня 2016 року тимчасово виконуючим обов’язки начальника Козелецького відділення поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області призначено капітана поліції Крошку Віктора Олексійовича, який до цього обіймав посаду командира взводу роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» ГУНП в Чернігівській області.

Під час представлення керівника районного відділення поліції очільник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін підкреслив, що під час вибору кандидатури на цю посаду керувався виключно одним критерієм – наявністю у офіцера тих морально-ділових якостей, які необхідні для виконання цих обов’язків. Про це повідомив сектор комунікації головного управління поліції в Чернігівській області.

«Віктора Олексійовича знаю вже давно і виключно з позитивного боку, впевнений, що він зможе виконувати ці обов’язки, - сказав Едуард Альохін, і одразу попередив новопризначеного керівника - підрозділ непростий, складний, на жаль порядку в повному об’ємі тут немає, є ряд питань по особовому складу і по його роботі відповідно. Я думаю, що ви найближчим часом зможете навести тут порядок і настроїти підрозділ на робочий лад».



Теги:Едуард Альохін, Козелець, батальйон Чернігів, нові кадри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar