реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нідзельського заберуть з Чернігівщини?

Керівник Нацполіції Києва Іван Вигівський підтвердив у Вінниці, під час представлення нового тамтешнього очільника, що попереднього керівника поліції Вінничини Івана Іщенка таки дійсно направлять на Чернігівщину.

Він досвідчений офіцер, з 20-річним стажем роботи в правоохоронних органах, який розпочав службу оперуповноваженим карного розшуку, працював заступником начальника райвідділу та керівником райвідділів поліції, очолював превентивний блок поліції, перебував на посаді заступника начальника поліції Одещини, пише Vinnytsia.info.

З біографії відомо, що в 2005 він закінчив Одеський державний університет внутрішніх справ. В 2011-2013 роках він очолював Тарутинське відділення міліції, потім проходив стажування в обласному управлінні внутрішніх справ, брав активну участь у подіях 2 травня 2014 року. Після цього деякий час очолював Овідіопольський райвідділ. Потім зайняв пост начальника управління громадської безпеки обласного УВС, перейменованого згодом в управління превентивної діяльності. У лютому 2020 року полковник поліції Іван Іщенко захистив в Харківському національному університеті внутрішніх справ дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук.

З червня 2020 очолював Нацполіцію Вінничини.

Одружений, виховує двох синів. В декларації посадовця – земельна ділянка в Одеській області та автомобіль Audi Q3 2016 року випуску, в користуванні - квартира і паркінг в Одесі.

Досі поліцію Чернігівщини очолював Нідзельський, який на початку Широкої війни зник з місця служби і з'явився через 10 днів. Проте отримав генеральські погони. А відзначився ще звільненням поліцейських, яких розпустили на початку вторгнення росіян.



Теги:чернігівська поліція, Нідзельський, Вінниця, нові кадри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar