реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Троянська кобила і бійці тероборони

Газета "Сіверщина", що вперто відновлює свій вплив - а раніше її читали всі притомні українці на Чернігівщині - в минулому номері пише про "троянську кобилу", яка начебто голодує на Банковій, замість того, щоб протестувати під російським посольством зі своїм другом Медведчуком. А в сьогоднішньому - репортаж Валерія Рябченка про навчання бійців територіальної оборони на Чернігівщині.

Партії і гроші - таку назву має політичний огляд Сергієм Соломахою підсумків проміжних виборів Україні. Віктор Божок підготував опитування мешканців Корюківки про асоціацію з Євросоюзом.

Чи піде Путін далі в Україну до 24 серпня? - з цього починається сьогоднішній номер. І "Сіверщина" переконана, що ні. А ще в номері - і подорожній репортаж, і розповідь про зміни в Чернігові і багато інших публікацій.

А ще в минулому числі - редакторський дебют Олександра Шевченка в редакторській таки колонці - читайте! Передплату приймають - повинні приймати! - всі відділення "Укрпошти". По всій Україні. Крім окупованої її частини.



Теги:Сіверщина, Сергій Соломаха, Надія Савченко, окупований Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar