реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Газета "Сіверщина": прилуцька "Європа" і ніжинська хохломанія

Чергове число відновленої газети "Сіверщина" (до речі, з порядковим номером 1082!) надходить передплатникам та в кіоски Чернігова.

У номері вся перша сторінка присвячена "наїзду" Генерального прокурора України Юрія Луценка на Ляшка з його хабарниками та прилуцьку групу "Європа", найяскравішими представниками якої є Валерій Дубіль ("Батьківщина"), Сергій Варнавський ("Ліки України"), Олег Авер'янов (Радикальна партія Ляшка) і Анатолій Мірошниченко ("Опозиційний блок" і облспоживспілка).

Другою за рівнем цікавості є сторінка, присвячена вшануванню у Ніжині балерини, однієї з жінок Пабло Пікассо. Автори - професор Михед, голова БФ "Ніжен" Микола Шкурко і аспірантка Марина Коломійченко називають пошанування Хохлової ...хохломанією.

"Річка смердить на всю округу" - так зветься публікація Дарії Фокіної про трагедію річки Остер. Окрема сторінка присвячена темі російсько- української війни.

Вероніка Ляшенко веде тему насильства в сім'ї, а економічний оглядач Сергій Соломаха у редакційній колонці аналізує махінації російського оператора мобільного зв'язку МТС.

"Суперечливе місто Львів" - так назвала публікацію про свою подорож чернігівка Аліса Хоботня, а Владислав Пархоменко аналізує спортивні новини.

Найкращий спосіб читати "Сіверщину" - передплатити її. В кожному відділенні зв'зку по всій Україні!



Теги:Сіверщина, Микола Шкурко, Прилуки, Пабло ПІКАССО, Європа, Сергій Соломаха, львів, річка Остер


Читайте також



Коментарі (0)
avatar