реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Тисячі хворих вийдуть на вулиці з агресією та інфекцією»

Заява Чернігівської обласної організації Народного Руху України

З 1 квітня через брак фінансування на вулиці вийдуть тисячі хворих туберкульозних та шкір венерологічних диспансерів і психлікарень. Бо ця влада не закладає належних коштів для їх функціонування.

На виїзному засіданні комітету ВР з питань здоров’я нації у Чернігові його голова, комерсант від медицини, Михайло Радуцький («Слуга народу») обурювався, що в області утримуються два дитячі протитуберкульозні санаторії: «Якщо батьки – алкоголіки не можуть дати дитині одну пігулку в день, то до чого тут медицина?». Тобто хай ці діти з неблагополучних дітей помирають і попутно заражують інших. Також він, як і інші депутати від правлячої партії, обурювалися, що в Чернігові так багато коштів витрачається на одного хворого .

Як правильно підмітив керівник чернігівського протитуберкульозного диспансеру (офіційно він зветься інакше, але ми лишаємо цю назву для розуміння ситуації) Микола Дейкун, медицина стала бізнесом. А для бізнесу невигідно утримувати хворих, з яких нічого зідрати.

Проте, якщо вже сьогодні Всесвітня організація охорони здоров’я визнає в Україні епідемію туберкульозу – що буде завтра, коли на вулиці і в громадський транспорт вийдуть носії активних форм туберкульозу? Чи радуцькі думають врятуватися від епідемії у своїх мерседесах?

З’їзд психіатрів констатував: «Тисячі хворих на психічні розлади будуть блукати по Україні і просити істи. Хто як зможе. З них майже дві тисячі рішенням суду мають бути на примусовому лікуванні. З 1 квітня навіть для них непередбачено ні ліків, ні харчування. Зїзд визнав, що проєкти нормативних документiв НСЗУ – антилюдські і антипсихiатричні за суттю».

Чернігівський Народний Рух вимагає припинити нелюдські експерименти влади над українським народом.

Микола ЧЕРЕП,
Голова обласної організації Народного Руху України
24 лютого 2020 року.



Теги:чернігівський Народний Рух, НСЗУ, Микола Череп, туберкульоз, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar