реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Познакою козака є не шаровари" - Микола Череп

У Носівській школі № 4 пройшла зустріч педагогічного колективу з головою обласної організації Народного Руху, засновником "Соколиного хутора" Миколою Черепом та власним кореспондентом газети "Голос України", почесним головою обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василем Чепурним.

Ця школа має давні демократичні традиції, адже її очолював Микола Єфіменко - відомий бунтар - рухівець. І тому тут діє дитячий козацький рух, яким керує відповідна старшина. Фото всіх керівників козацького руху школи - на окремому стенді і вчителі з гордістю розповідають хто ким став.

Микола Череп розповів вчителям про своє світовідчуття української справи, про козацький рух і про Народний Рух, який йому в області довірили очолити. Планує він првезти в школу свою фотовиставку, яка експонуалася з успіхом і в Парижі.

Про сучасне українське життя говорив Василь Чепурний - і не тільки політичне: на прохання знаного педагога Василя Кияниці він розповів і про деякі особливості американського життя, висвітлені в книзі "В осім барку".



Теги:Василь Чепурний, Микола Череп, Носівка, чернігівський Народний Рух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar