реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Табачник не приїхав. Зурабов теж. "Віддувався" Черномирдін.

Анонсоване зібрання з нагоди вручення іменних стипендій студентам російсько-українського інституту - філіалу московського державного відкритого гуманітарного університету обмежилося присутністю радника президента Російської Федерації Віктора Черномирдіна. Ні посол РФ в Україні М.Зурабов, ні міністр освіти та науки України Д.Табачник не приїхали.

Тож саме В.Черномирдіну довелося коментувати незграбні слова свого наступника на посольській посаді про те, що "украинци і русскіє -- єдіний народ". Мовляв, нічого поганого не ма на думці російський посол і взагалі стосунки між двома народами зараз покращуються.

Разом з почесним консулом Росії у Чернігові Вагіфом Алієвим В.Черномирдін вручив дипломи кращим випускникам юридичного факультету інституту.

В урочистій церемонії також взяли участь представники Посольства Російської Федерації в Україні, заступник голови Чернігівської обласної ради Василь Ковальов, заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Віктор Тканко, Чернігівський міський голова Олександр Соколов та директор інституту Олександр Железняк.
Міський голова Чернігова подарував В.Черномирдіну картину з натяком -- Катерининська церква , біля якої досі триває протистояння московського патріархату київському.




Теги:стипендії, О.Соколов, Катерининська церква, ЧЕРНОМИРДІН, Зурабов, Чернігів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Треба вже і нам відкривати університетські філіали по Росії на території наших інтересів, як то Тюмень, Омськ, Томськ, зелений Клин тощо. А то вони, наші молодші брати, тобто росіяни, напридумували цей примітив, що зветься університетом російсько-українським, і не зрозуміло для кого готують такого рівня кадри? Хоча ладно, переживемо. А ось, що намети бовваніють біля українського козацького храму, то вже нам українцям минус, треба б вже давно взятися за примусове виконання рішення суду - викинути московських заробітчан поодаль від святого українського місця.
avatar