реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Свято для Путіна

Продовжую тему: чоботи НАТО добряче потоптали українську землю.

Business insider, американське видання, дало розкішний заголовок статті про парад у Києві: "Сцена з найжахливішого путінського сну реалізувалася в Україні". Йдеться про те, що біля 230 вояків із США і семи інших країн НАТО маршували у військовому параді разом з українськими військовими.

А й справді: Путін досяг цілковито протилежного від того, що він хотів. Він не хотів НАТО в Україні, а воно ось тут присутнє. Розгулює Хрещатиком маршовим кроком та ще й має нахабство під волинку шотландську танцювати. Американці нам будують пункт управління флотом у Очакові Миколаївської області. Рано чи пізно ми туди вступимо.

А що найголовніше. Досить кволий Нормандський формат стосунків Україні із західними партнерами і Росією перетворюється на Трансатлантичний. Туди поки що неформально, але стрімко вривається Вашингтон в особі спеціального представника Держдепу по Україні Курта Волкера. А міністр оборони США Джеймс Маттіс, коли виступає, то, на відміну від французів і німців, не виносить за дужки питання Криму. Він говорить як про Донбас, так і про Крим. Таке свято для Путіна.

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, нормандський формат, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar