реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Список національної ганьби

Оце щоб хохли- малороси, всі ці націоналісти, що воюють проти росії, всі ті радикальні та свобідні, що так перли на попереднього президента, помагаючи з усіх сил пройти нинішньому, - щоб усі знали хто ж саме має "значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України" (цитата з указу президента Зеленського).


Це перш за все директор комерційної телекомпанії (орден Ярослава Мудрого), начальник центру радіочастот і спортсмени (орден "За заслуги" 1 ступеня), тренер, спортсмени, актори, заступник міністра інфраструктури і головний консультант офісу президента (орден "За заслуги" II ступеня), директор компанії "Petcube", прокурор, майстер- газівник, журналісти провладних видань, спортсмени знов, машиніст крана, віцепрем'єрка Ірина Верещук (а шо, дарма розміновано Чонгар?), піп московської церкви, машиніст екскаватора, директор лісгоспу, знов спортсмени, "Вєрка Сердючка", співак Віталька Козловський героїчно гибнув за Україну, знов прокурор, міністр інфраструктури, знов актори і начальники ЗМІ, міністр охорони здоров'я - борець з ковідом Ляшко, міністр внутрішніх справ Монастирський, знов артисти,, креативний продюсер, член правління "Укрзалізниці", співак Пономарьов, кварталівці Пікалов і Кошевой - отой, що на інавгурації Зеленського стояв з написом "PohuY", кінопродюсер, співак Олег Скрипка, канєшно ж - як не порадіть своєму чєловєчку! - гендиректор "Укрпошти" Смілянський.... Коротше: втомився я читати це дно команди Зеленського - читайте самі. Не обляпайтесь!

Є, звісно, для прикриття і достойні люди, але іменно - для прикриття насмішки над героїчним українським народом.

Єдиний, хто точно з цього списку заслуговує на орден "За мужність" - Анатолій Кульгейко, голова Ріпкинського товариства мисливців і рибалок, який відмовився надати кацапам списки мисливців і підірвав гранатою себе разом з окупантами. Але йому дати ордена владній команді не жалко, бо ж посмертно...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, команда ЗЕ, ордени


Читайте також



Коментарі (0)
avatar