реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Скотиняки" - Олег Ляшко задекларував вила і майже мільйон доларів та більше 1,5 мільйона гривень

Голова Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко задекларував дві квартири у Києві - на 367,2 та 95,5 кв.м. А в селі Княжичі під Києвом у нього шість ділянок землі по 210 кв.м.

Проте живе в іншому місці - у селищі Козин Київської області в якогось Артема Савицького він орендує будинок на 215,9 кв.м. і земельні ділянки по 450 та 142 кв.м.

Також у "радикала" є машиномісце, гараж і офіс у Києві.

Сайранен Росіта, яка числиться його громадянською дружиною, хоча не перебуває у шлюбі (що й не дивно з огляду на схильності Ляшка) володіє тільки 33,33% квартири в Києві. Для чого їй більше - вона ж не дружина...

Із рухомого майна Олег Ляшко задекларував колекцію монет НБУ і монет іноземного походження, а також вила (марка - "Українські", виробник – "Селянські"). Значить, буде ще дурити голови наївним виборцям!

Також у нього є бігова доріжка, велотренажер та ювелірні вироби.

Дорогі годинники Олега Ляшка: Vacheron Constantin, Ulysse Nardin, Breguet, Audemars Piguet.

На Ляшка зареєстровані два автомобилі - Toyota Land Cruiser 2004 р.в. і Mercedes-Benz S 500L 4MATIK 2006 р.в У Росіти - Mazda CX-5 2014 р..в.

За 2015 рік Ляшко заробив 79,5 тис. грн як зарплату нардепа, отримав 80 тис. грн на ведення депутатської діяльності і 4,2 млн грн доходу від відчуження нерухомого майна. Щось продав, нажите непосильним трудом по обману українських виборців...

В банках у Олега Ляшка лежать 2 млн грн, а готівкою – 940 тис. доларів., 130 тис. євро і 1,65 млн грн.



Теги:обман виборців, Олег Ляшко, електронне декларування, РПЛ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar