реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ляшко називає репресіями справу про автомобіль

Олег Ляшко, лідер політичної сили «Радикальна партія Олега Ляшка» називає політичними репресіями кримінальні провадження, в рамках яких, в тому числі, розслідується можливе викрадення автомобіля головою виконкому РПЛ Олегом Авер'яновим. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook та під час брифінгу, передає Нова Влада.

Кримінальні справи проти себе та проти Олега Авер'янова він назвав «сфальсифікованими».

«Зеленський дав команду своєму ручному Рябошапці пресувати нас з усіх сторін, – заявив Олег Ляшко. – У понеділок мені вручають підозру у Бориспільській прокуратурі. У вівторок – голові Виконкому Радикальної партії Олег Аверьянов вручають підозру по сфальшованій справі у Святошинській прокуратурі… Ці чорти при владі вирішили нас лякати криміналом за те, що ми не даємо Зеленському втілити його заповітну мрію – продати Путіну Україну. У той час коли наша команда боролася за порятунок України від російської агресії, Зеленський порівнював мою рідну країну з німецькою повією. Тепер ці шути-чорти, для яких Україна повія, при владі, а проти нас фальсифікують кримінальні справи. Ми ці політичні репресії пройдемо з гідністю…».

За наявними у редакції документами, у 2015 р. екс-дружина Олега Авер'янова Євгенія Авер'янова звернулася до правоохоронних органів, заявивши про те, що її колишній чоловік викрав її автомобіль марки Porche Cayenne. Тоді в Єдиному реєстрі досудових розслідувань було зареєстроване кримінальне провадження №42015100010000106 за ст. 358 (підробка документів) та за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

«Це авто Олег мені подарував на мій день народження у присутності наших родичів та друзів, – розповіла Євгенія Авер'янова. – А коли я подала заяву на розлучення, у ніч на 24 січня 2015 року водій Авер’янова Сергій Караулов таємно вивіз авто зі стоянки. Потім через підроблену довідку-рахунок він зареєстрував машину на себе у свого знайомого начальника з МРЕО. Хоча техпаспорт весь час був у мене на руках».

Протягом чотирьох років слідчий відділ Святошинського РУ ГУМВС (автомобіль зареєстрований у Святошинському районі міста Києва) збирав докази та проводили експертизи.

За словами адвоката Євгенії Авер'янової, лише зараз прокуратура вирішила, що має достатньо доказів, щоб пред’явити докази по цим порушенням.

«Жодного відношення до громадської та політичної діяльності ці кримінальні статті не мають. Тому говорити про політичний тиск безглуздо», – пояснила захисник, додавши при цьому, що в рамках даного кримінального провадження Євгенія Авер'янова вимагає повернути авто та отримати відшкодування моральної шкоди.Нова влада



Теги:Олег Ляшко, Авер'янов, Прилуки, РПЛ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar