реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Скандальне будівництво московського митрополита розпочалося!

На скандальну ділянку митрополита Амвросія біля Троїцького монастиря завезли бруси і дошки. Без погоджень і присутності археологів. В історичній зоні почалися земляні роботи з лопатами та буром. У єпархії кажуть, що готуються до розкопок.

За тим, як порушують земляний шар, відповідно до правил мав би спостерігати археолог, адже тут натикалися на склепи і коли саджали дерева, але фахівець з’являється тільки після того, як сусіди піднімають галас.
За розкопки вже сплатив з особистої кишені громадянин Андрій Полікопа, він же владика Чернігівський і Новгород-Сіверський, - запевняє завгосп, який так і не забажав представитися.

Роботи проводитиме столичний інститут, щоправда, відкритий лист дійсний до кінця року. А значить завершити все треба за півтора місяці. Чи вдасться так швидко впоратися на місці стародавнього некрополя, та ще й взимку?
Але головне питання: як же встановлюють паркан, якщо земельна ділянка не була виділена в натурі? Близько місяця тому землеміри, злякавшись камери, втекли і так і не повернулися, - кажуть сусіди.

Представники єпархії запевняють: землеміри були і навіть поставили кілочки, на якій відстані - самі церковники не знають. І навіть від тих встановлених міток яму почали копати ще ближче до паркану, а все через те, що документи працівниками Державного земельного кадастру складені дуже дивно. На акті «Винесення землі в натуру» не має підписів, не те що сусідів, а навіть самого Амвросія.

Акт «Прийому - передачі межових значень», які б мали помітити периметр ділянки, взагалі порожній. Та й цих самих знаків ніхто й в очі не бачив. Хіба що за стовпчики можна прийняти шматочки плінтуса, ввіткнуті в землю. То ж завгосп тут же, довільно, сам переміщує свої ж кілочки, куди йому заманеться.ПіК



Теги:Московська церква, митрополит Амвросій, Олександр Соколов, незаконна забудова, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
POLICE у допомогу щоразу
avatar