реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Чернігівці пікетуватимуть скандальне будівництво

Сьогодні з 10 години ранку небайдужі чернігівці вийдуть на пікет незаконного будівництва по вулиця князя Чорного, навпроти входу в Єлецький монастир.

Як пояснив вчений секретар національного архітектурно- історичного заповідника "Чернігів стародавній" Сергій Черняков, заповідник не давав погодження на це будівництво. Хоча би через те, що замість наданого міськрадою Соколова дозволу на будівництво одного будинку, тут заплановано їх два. А підземний паркінг заплановано в сторону Єлецького монастиря, що підніме підземні води і загрожуватиме Успенському собору - пам'ятці домонгольського періоду.

За даними редакції, департамент культури, туризму, національностей і релігії звернувся до прокуратури з проханням зупинити будівництво.

Головне ж, що хвилює у цій ситуації - до яких пір команда Соколова буде дерибанити святі для чернігівців місця? То дали дозвіл на будівництво приватного готелю митрополита московської церкви Амвросія на кістках монахів біля Троїцького монастиря, то лізуть до Єлецького...



Теги:Московська церква, Олександр Соколов, скандальне будівництво, Амвросій, Єлецький монастир, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar