реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штаб спротиву готовий допомогти викорінити хабарництво в ДАІ

Новий начальник ДАІ Чернігівщини Артур Побережець зустрівся сьогодні зі штабом національного спротиву.

Він представився чернігівському Майдану, який уособлює обласний штаб національного спротиву, та розповів про сьогоднішню ситуацію в ДАІ. Виросла порівняно із загальноукраїнською цифра каліцтв та дорожньо-транспортних аварій. В той же час деякі підлеглі начальники, боячись бути звільненими, ховаються на лікарняному. Члени штабу запропонували дієві засоби боротьби з такими хитрунами.

В той же час члени штабу попросили припинити тиск на відповідаьних працівників ДАІ Юрія Барана та Олександра Моторного, які у час Майдану допомагали українським патріотам.

Практично всі члени штабу наголошували на високому рівні корупції в системі ДАІ - скажімо, всім відома "такса" за отримання водійських прав. Це 1200 гривень. І ця практика хабарів уже введена в систему і давно стала звичною. Зі зміною влади нагорі система не змінилася.

Новий начальник ДАІ Чернігівщини запевнив, що спільними зусиллями це зло буде подолано.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву



Теги:Майдан, нові кадри, штаб спротиву, хабарі, ДАІ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Я вчора увесь день( з 10 ранку до 17 вечора) у ВРЕР провів - реєстрував на автомобілі газову установку. Хабарів не давав, але надивився як у "єдиних вікнах" без черги проблеми вирішують. Це при "лугансько-януковичському" начальнику, який зараз "на валізах" сидить. Так гонити його треба на Луганськ - і бронежилета не давати.
avatar