реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Дудко порвав плакат дубілівських хлопчиків

Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації та можливий кандидат на посаду губернатора області Валерій Дудко впевнений, що люди, які встановили намет біля Чернігівської ОДА, зробили це за гроші. Про це Дудко розказав журналістам 15 грудня під час брифінгу в обласній адміністрації.

«Намет, який вчора встановили біля адміністрації не має жодного відношення до Правого Сектору, майданівських або люстрацій них організацій. Там стоять пару хлопчиків за гроші, і вони чесно мені у цьому зізналися»,- зазначає Валерій Дудко.

Обласний штаб національного спротиву на своєму засіданні 15 січня ввечері підтвердив: майданівські організації не мають жодного стосунку до встановлення намету. Оскільки відповідальним за його встановлення значиться юрист дубілівського оточення Сергій Тепляков, то "вуха" колишнього народного депутата Валерія Дубіля тут очевидні.

Щодо інформації з листівок, які розвішені неподалік встановленого намету, головний фінансист області зізнався, що «десь воно схоже, але не правда». І зауважив, що у будь-який момент готовий відзвітувати про свою роботу та фінанси перед будь-ким. Оскільки останні десять років, що Дудко працює в адміністрації, він заповнює декларацію, де зазначене все його майно.

«Я готовий перед будь-якою правоохоронною структурою та люстраційною організацією відзвітувати. Мені нема чого приховувати»,- заявив Валерій Дудко.

Валерій Дудко прийшов у намет і сказав, що хоче пожертвувати гроші на їх стояння. Там запитали прізвище - він назвався і сказав, що це саме проти нього намет встановлено. Проте гроші взяти "протестанти" не відмовилися.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Майдан, Валерій Дудко, Чернігівська ОДА, Валерій Дубіль, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (0)
avatar