реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що вдягнути?

Що пропонує нам мода осені-зими 2010 року?

Виявляється, в моді… 80-ті роки! І нема на те ради! Якщо ви не повикидали все геть зі своїх шаф, то у вас є шанс виглядати стильно й модно без особливих затрат!
А на додачу до 80-х у модних брендах чітко прослідковуються віяння 40-х років минулого століття. Геть рюші та повітряні сукенки! Повертаються спідниця-олівець довжиною трохи нижче колін, незмінна баска, піджак з чіткою лінією плечей і ремінь – це для буднів. Вдягаючись на вечірку, можна скористатися віяннями гламурного Голлівуду 40-х років: атласні сукні, драпірування, розкішне хутро..

Ділова дівчина
Саме така дівчина знову в моді. У прямому значенні цього слова. Дівчина сьогодні, як і у 80-ті має бути сильною, чіпкою й дуже практичною. Її неможливо не помітити. Її одяг має широкі плечі (часто дуті), спокусливий вигин лінії стегон, підкреслену лінію талії, яскравий макіж, масивні зачіски та аксесуари. Увага: хто ще не викинув підплічники, мерщій вшивайте їх назад!

Два кольори мої…
Основні кольори сезону – чорний та білий, з невеликими вкрапленнями сірого, синього, нефритового, чайної троянди, фіолетового та темно-червоного. Увага: зелений нефрит від Шанель – другий колір сезону після глибокого чорного.

Привіт, Англіє!
Серед модних трендів сезону найближчих осені-зими – англійськая провінція. Такий одяг - це накидки-пледи, одяг у клітинку, плащі с прорізями для рук, а також – твід. Отже, придбайте сіру сукню або костюмчик з твіду у стилі мінімалізму – повірте, його цілком вистачить на всю зиму, та ще й на кілька наступних років! А хтось бурчить: криза, криза…

Вся справа – в деталях!
Деякі розумники й розумниці за допомогою буквально дрібничок можуть створити з нічого ЩОСЬ таке, на яке будуть озиратися! Отже, майте на увазі: в цьому сезону буде багато хутра! Саме хутром оброблятимуться поли пальто, якщо воно не хутряне (як мінімум на пальті має бути хутряний комір!), бонусом можуть стати хутряні муфти і нарукавники, а також… хутряні спіднички й чоботи! Сміливо додайте у ваш осінньо-зимовий гардероб трохи хутра і вам одразу стане тепліше!

Жіноцтво радіє!
Найбільші модниці цієї осені-зми точно не змерзнуть! Адже у моді в’язані й щільні колготи! Якщо ви зі спицями на Ви, то попросіть свою бабусю (або зверніться до подруг-рукодільниць!) зв’язати вам легінси, адже вони є наймоднішим трендом, до того ж, у них дуже тепло!




Теги:одяг, мода, осінь-зима, хутро


Читайте також



Коментарі (0)
avatar