реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Елегантні вечірні сукні – тренди, кольори, моделі від Issaplus

Вечірній одяг для жінок може бути будь-який. Багатьом модницям подобаються спідничні і штанні ансамблі. Сміливі красуні роблять ставку на спокусливі ошатні комбінезони. Але традиційним рішенням, яке вибирають найчастіше, залишається вечірня сукня. На весіллі, на урочистому заході, на вишуканому ювілеї, в ресторані, на побаченні, на корпоративі – обставин, для яких знадобиться такий наряд, маса. Давайте вибирати найкрасивішу з речей.

Фасони вечірніх суконь

Якщо актуальний повсякденний лук змінюється мало не кожен сезон, то в даному напрямку картина спокійніше. Модне вечірнє плаття швидше за все залишиться таким і за рік, тому потрібно вибирати максимально ретельно. Увага на розмаїття актуальних фасонів, більшість з яких відносяться до базових.

  1. З пишною спідницею в стилі нью-лук. Винахід Діора не старіє. Ви не помилитеся, вибравши модель з щільним ліфом і красивою спідницею-сонцем або просто з клешеним поділом. Відчуйте себе королевою на будь-якому вечорі.
  2. Сукня-годе. Мабуть, найспокусливіша модель. Жіноча фігура виглядає ідеально в обтислому зверху і з клешем від колін. Спідниця-рибка підкреслює сідниці і робить стегна пікантними, візуально подовжуючи силует.
  3. Короткі і міді. Сміливі коктейльні рішення підійдуть для неформальних заходів. Міні остаточно повернулися в моду: відсвяткуємо це ефектною обновкою.
  4. Моделі з бюст'є. Ще одне чуттєве плаття вечірнє, яке нікого не залишить байдужим. 
  5. Плаття-комбінації. Стильний камбек з 90-х однозначно заслуговує на увагу. Мінімалістична модель на тонких бретелях, як правило, шиється з атласу або шовку.

Як бачимо, нестачі у варіантах немає. Вибирайте обновку в IssaPlus. Онлайн-бутик готовий запропонувати багато неординарних моделей на вечір і не тільки. На сайті вас чекає та сама сорочка жіноча або інша обновка, якої не вистачає в гардеробі.

Як прикрасити вечірнє плаття?

Що за ошатний образ без декору? Ось вже де можна розгулятися. Отже, чим же прикрасити наше шикарне вечірнє плаття? В тренді такі акцентні рішення:

  • волани;
  • рюші;
  • бахрома;
  • паєтки;
  • вишивка;
  • стрази;
  • мереживо.

При цьому не забуваємо про правила хорошого тону: модель зі складним кроєм і/або яскравим забарвленням не вимагає багато декору.

Кольорова гама цього сезону

Незмінно актуальні базові відтінки. Чорні, білі, бежеві, коричневі образи котируються незалежно від фешн-тенденцій. Але давайте дослідимо модні кольори поточного сезону. Кутюр'є і фешн-блогери на чолі з інститутом кольору "Пантон" рекомендують звернути увагу на яскраві рішення: помаранчеві, червоні, жовті, зелені, блакитні, а також фіолетові та рожеві. 

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/




Теги:одяг, issaplus, для жінок, сукні, мода, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar