реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Модне взуття 2022-2023: як вибрати стильні та актуальні моделі?

Виглядати стильно та дорого можливо навіть без особливих зусиль. Достатньо лише вивчити актуальні модні тенденції та підібрати деталі майбутнього образу відповідно до трендів. Яким же має бути жіноче взуття у майбутньому сезоні? І як підібрати базову, але оригінальну модель, яка добре гармонуватиме з будь-якими вбраннями?

Модні тренди 2022-2023

Ретельно вивчивши представлені колекції відомих модельєрів, можна виділити ключові деталі, які допоможуть визначитися з вибором черевиків, туфель або будь-яких інших видів взуття:

  • Грубі, масивні моделі, як і раніше, в центрі уваги. Більшість із них отримали широкі, а відповідно стійкі підбори, що однозначно можна вважати плюсом.
  • Вузький або квадратний носок. Краще вибирати взуття без гострих, яскраво виражених кутів, а навпаки, з легким заокругленням – такий варіант буде актуальним упродовж кількох сезонів.
  • Пряжки, ланцюги та ремінці. На піку популярності срібна фурнітура: чим вона об'ємніша і масивніша, тим краще.
  • Незвичайна підошва. Можна придбати традиційний однотонний варіант, але взуття на платформі та з яскравими елементами виглядає набагато ефектніше.
  • Шнурівка. Незважаючи на те, що у тренді великі елементи декору, шнурки мають бути тонкими та акуратними (за винятком виробів у спортивному стилі).

Спочатку потрібно сформувати хорошу базу, яка легко поєднується з різними предметами гардеробу. Не варто купувати туфлі виключно для певного образу – раціональніше замовити універсальну модель, яка добре доповнить будь-який одяг.

Вибір взуття: базові правила

Модне взуття 2022-2023: як вибрати стильні та актуальні моделі?

У гонитві за трендами корисно не забувати і про базові критерії вибору, щоб купити жіноче взуття, яке порадує відмінною якістю та довговічністю. Ключові особливості, що заслуговують на увагу:

  • Матеріали. Взуття має підлягати чищенню, бути практичним, а також зносостійким. В іншому випадку навіть невеликий дощ призведе до псування дорогого виробу.
  • Кольорова гамма. Яскраві відтінки виглядають чудово, але красиво комбінувати такі деталі – непросте завдання. Таке взуття актуальне тільки для власниць гардеробу у спокійних пастельних тонах. А любителькам соковитих фарб навпаки, варто вибирати вироби в чорних, білих, кавових відтінках – таке забарвлення завжди доречне.
  • Комфорт. Заощадивши на купівлі демісезонних черевиків або повсякденних туфель, можна пошкодувати про таке придбання вже після першої прогулянки в обновці. Моделі, представлені відомими брендами, дійсно коштують своєї ціни – і ця покупка виправдає вкладені гроші.

А головне, взуття має завжди виглядати бездоганно: потрібно обов’язково замовити необхідні матеріали для чищення та догляду, щоб зберегти бездоганний стан виробу на тривалий період.




Теги:взуття, одяг, споживач, мода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar