реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Самоліквідація української армії

Недавній громадянин Російської Федерації, родич екс-віце-прем’єра РФ, недавній керівник українського відомства, що торгувало зброєю, недавній хуліган Верховної Ради, що проломив голову депутату Карпюку, він же – міністр оборони …України (агов, СБУ – як вам такий густий вінегрет?), придумав чим зайняти українську армію. Щоб вона була міцною, як ніколи.

По –перше, скоротити її по саме «німагу»: якщо в невеликій Румунії армія 90 тисяч, то в нас буде 70 тисяч. Румунію, до речі, НАТО захищає, а Україну, певно, Росія? А що – якраз для парадів армії вистачить. А ще для будівництва генеральських дач і для вирощування поросяток генералам на ралець…

По- друге, поміняв міністр нашого ймовірного противника. Досі була Росія (Тузла, газові, молочні війни тощо), тепер же – тримайтеся – Румунія.

А оскільки противника серйозного у нас нема, то нащо армії готуватися до війни? І видав наш доблесний міністр наказа про те чим же займатися армії. Злітав у Москву (а туди він мандрує регулярно, майже щомісяця) і придумав – хай армія вирощує свиней, розводить коней «та інших породи конячих» (це хто такі – мули чи що?), буйволів, кіз, збирає ягоди та гриби – у генеральських сім’ях прибавка буде…Чомусь тільки рис не хоче Саламатін вирощувати – так і написано: «вирощування зернових культур (крім рису)». Зате ресторанами займатися армія буде.

Тепер ще історія. У Конотопі був військовий завод, що виробляв гелікоптери. Його керівник – росіянин, але він так відстоював європейський вибір, бо завод через Польщу мав натівські навіть замовлення. Та й для вождів африканських племен робили гвинтокрили. В той час як Росія по два на півроку робить… Що робить наш доблесний російський міністр? Продає завод. Злі язики кажуть, що сину Януковича. Завод стоїть. Росія задоволено потирає руки, рахуючи потенційні гроші від переданих замовлень.

Схожа доля чекає чернігівський полк зв’язку. Мо’ база відпочинку там тепер буде?

В армії цього міністра прозвали «Кочівник». Єхануров був «Пельмень», а цей – кочівник! Не тільки за розріз очей прозвали…

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:агенти Москви, Українська армія, Тузла, Саламатін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar