реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Розводчики котят" будуть відповідати -- Наливайченко

Підтримкою нелегітимного закону, прийнятого за процедурою «розводу котят», місцеві політикани долучають себе до майбутньої кримінальної справи щодо порушення Конституції та сепаратистських дій. Так представник партії «УДАР», екс-голова СБУ Валентин Наливайченко прокоментував надання російській мові статусу регіональної низкою місцевих ради України.
«Представники Партії регіонів та їхні поплічники підтримують неконституційний закон Колесніченка-Ківалова тому, що це - передвиборчі ігри регіоналів, координовані з Банкової. Вони граються з гранатою, котра може дезінтегрувати Україну за мовною ознакою», - вважає політик.

«Не останню роль тут відіграє невігластво та лінь місцевої бюрократії. Їхня неповага до всього українського, незнання української мови, корупційна меншовартісна ментальність», - підкреслив Наливайченко.

«Всі вони намагаються відволікти громадян від провалу соціальної і економічної політики, від повсякчасної корупції на місцях. Більше того, представники виконавчої влади на місцях напряму задіяні у виборах до Верховної Ради як штабісти, кандидати чи агітатори», - наголосив Наливайченко

партія "УДАР" Віталія Кличка



Теги:українська мова, Наливайченко, передвиборчі ігри, удар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ради - колективні органи, цікаво було б узнати за якою статтею ККУ Наливайченко збирається притягнути їх до кримінальної відповідальності. Тим паче, що вони діють "на виконання" чинного закону.
avatar
2
Краще б таким професійним патріотам поменше базікати та вчинити якусь антикивалівську акцію, чи то людей загітувати. А то все балакають та балакають, а ригі нахабніють.
avatar