реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наливайченко рішуче пішов проти системи?

Бажання Президента змістити чинного главу СБУ очевидно підштовхнуло Наливайченко прискорити відкриття справ проти високопосадовців, які перебували у розробці відомства, зазначають Патріоти України.

Голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко підписав та направив до Генеральної прокуратури України докази для оголошення підозри голові Конституційного Суду України Юрію Бауліну. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

“Сьогодні, 16 червня 2015 р., голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко підписав та направив до Генеральної прокуратури України докази для здійснення підозри голові Конституційного Суду України Юрію Бауліну у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою, або службовим становищем, що призвело до тяжких наслідків). Що, власне, призвело до узурпації влади Януковичем…”, – написав радник.

Натомість Президент провів нараду зі своєю фракцією, де півтори години умовляв депутатів проголосувати за відставку Наливайченка. Проте фракції "УДАРу" та Радикальної партії уже оголосили свою відмову голосувати за таке рішення Верховної Ради.

Наливайченку запропоновано очолити маловпливову Службу зовнішньої розвідки, від чого він відмовився. натомість він вимагає заарештувати екс- заступника генпрокурора Даниленка, який "кришував" систему заправок БРСМ, одна з яких згоріла. Генпрокуратура відмовляється надавати ордер. Зате викликала Наливайченка на допит. Мабуть, щоб заодно розказати як з України і за скільки був випущений з України Сергій Клюєв...

Коли навколо керівника спецслужби скандал та ще й за прямої участі Президента - у Президента погані справи. А якщо Президент ще й робить це у час викриття главою СБУ корупціонерів Генпрокуратури - виникають нехороші питання. А якщо замість рішення по Генпрокурору, який випустив з країни Клюєва, зате судить комбата Мельничука, Президент публічно вимагає відставки глави СБУ і його рідна фракція не ламається - то ...мені не шкода Президента, мені радісно за українське суспільство, у якому спротив дурним призначенням і злодійкуватим кадрам стає нормою.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:БРСМ, Наливайченко, Генпрокуратура, Корупція, РПЛ, удар, СБУ, спецслужби


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
ТО , ЧТО "СВОБОДА" ПРОТИВ ШОКИНА И АВАКОВА - МОЖЕТ БЫТЬ , НО ПРОТИВ НАЛИВАЙЧЕНКА - ЭТО ПОЛНАЯ ДЕЗА !!! ВСЯ ЭТА ГРЯЗНАЯ КАМПАНИЯ - СВИДЕТЕЛЬСТВО НАГЛЫХ ДЕЙСТВИЙ ЧИНОВНИКОВ ВСЕХ МАСТЕЙ, ОСОБЕННО ПРОКУРОРОВ, ЗАМЕШАННЫХ В КОРРУПЦИИ И СОТРУДНИЧЕСТВЕ С РЕГИОНАЛАМИ ! И ЕСЛИ ПОРОШЕНКО КЛЮНЕТ НА ЭТОТ ШАБАШ, ТО СЛЕДУЮЩИМ БУДЕТ ОН САМ, Т.К. БОЛЕЕ ПОРЯДОЧНЫХ И ПРЕДАНЫХ ЕМУ И УКРАИНЕ ЛЮДЕЙ ПОЧТИ НЕ ОСТАНЕТСЯ !!! СЕЙЧАС ПРАВИТЕЛЬСТВУ НАДО ВНИМАТЕЛЬНО ПРИСМОТРЕТЬСЯ К ТЕМ, КТО КРИЧИТ "АТУ" И СДЕЛАТЬ СООТВЕТСТВУЮЩИЕ ВЫВОДЫ И ПРИМЕНИТЬ К НИМ СООТВЕТСТВУЮЩИЕ МЕРЫ, ИНАЧЕ ПОСЛЕ НАЛИВАЙЧЕНКО ОНИ ПРИМЕНЯТ ЭТИ МЕРЫ К ЯЦЕНЮКУ И ПОРОШЕНКО - БУДУТ ВЫПОЛНЯТЬ ДЕВИЗ КРЕМЛЯ "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВУЙ" ( В ДАННОМ СЛУАЕ - "ОБВИНЯЙ НЕ ВИНОВНЫХ И ВЛАСТВУЙ" ! СЛИШКОМ МНОГИМ НАСТУПИЛ НАЛИВАЙЧЕНКО "НА ХВОСТ" И ЖАЛЬ , ЧТО НЕ ОБОРВАЛ ИМ ЕГО И НЕ ОБЛАМАЛ РОГИ ( ВМЕСТЕ С ЗУБАМИ И ...ОСТАТКАМИ МОЗГОВ )! А ТО, ЧТО ОППОЗИЦИЯ ЗАЯВЛЯЕТ, ЧТО НЕ СОБИРАЕТСЯ ГОЛОСОВАТЬ ЗА ОТСТАВКУ, ТАК ЭТО ХИТРЫЙ ТРЮК - МОЛ СМОТРИТЕ НАС НАЛИВАЙЧЕНКО УСТРАИВАЕТ, ХОТЯ САМИ ШИПЯТ ЗА УГЛАМИ ...
avatar