реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Наливайченка пішли. "УДАР" і "Батьківщина" зрадили

Верховна Рада проголосувала більшістю голосів за відставку голови СБУ Валентина Наливайченка. Ду--у-же мудре рішення в час війни - звільняти голову спецслужби, яка нарешті почала працювати на Україну. Досить почитати сайти сепаратистів, щоб це зрозуміти.

Але у Президента Порошенка він втратив довіру - жодного аргументу для звільнення ні Президентом, ні у парламенті названо не було. І хоча фракції "УДАРу Віталія Кличка", від якого і висувався Наливайченко, "Батьківщини", "Самопомочі" заявляли, що не будуть голосувати за таке звільнення - дружно проголосували. Цікаво, невже вони думають, що виборці нічого не помічають і не розуміють? І не бачать зраду внаслідок торгів? Особливо, якщо підтвердиться інформація Радикальної партії, що за це голосування буде заплачено "Батьківщині" призначенням Дубіля міністром охорони навколишнього середовища, а "УДАРУ" підтримкою Кличка на виборах перш за все однотуровим голосуванням

Кажуть, що Наливайченко працював неефективно. Може бути. Певно, ефективніше працюють призначенці Президента - Гонтарєва, Гелетей, Ярема, Шокін, Муженко... Зрештою, не забуваймо у якому стані застав СБУ Наливайченко, коли прийшов туди - це був підрозділ ФСБ Росії, а не спецслужба української держави.

До речі, звільнення Наливайченка дивним чином співпало зі звільненням ним керівництва главку СБУ по корупції та з оголошенням підозри голові Верховного Суду Бауліну, екс-заступнику Генпрокурора Даниленку та з блокадою окупованої зони на Донбасі. Постраждав бізнес Ахметова та інших недоторканих.

Відомий журналіст Сергій Лещенко прямо і цинічно пише, що Наливайченко втратив довір'я Президента і тому мусить піти. Ми це вже проходили і при Кучмі, і при Януковичу. Дракон знову оживає?

Думаю, Наливайченко займеться створенням свого політичного проекту. Але мені не Наливайченка шкода. Шкода часу і людей обдурених вкотре. А головне - України...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Самопоміч, Ахметов, Батьківщина, кадри Президента, фсб, Наливайченко, удар, СБУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ключеве повідомлення: "Але мені не Наливайченка шкода."
І це буде лише черговий політичний проект пана Н., тепер вже його особистий.
avatar
2
Справді цей Лещенко авторитет, а не придворний писака? Нічого Наливайченко не створить. Поки-що депутати безликі. А Київ не столиця. Для міста і села мають визначитися справжні авторитети на чергових місцевих виборах у рамках української України.
avatar