реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Уряд мільйонерів -- у відставку!

Уряд мультимільйонерів та олігархів, який сьогодні при владі, повинен піти у відставку. Про це в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від партії «УДАР» Валентин Наливайченко.

«Уряд заблукав у джунглях корупції. Він, як той загін, який десь загубився і все розповідає нам про якісь досягнення, а в результаті щодо реагування на світову кризу у державі немає жодної стратегічної відповіді», - сказав Наливайченко.

На його переконання, експеримент з мільйонерами і мільярдерами в уряді повністю провалився - такий уряд не відповідає інтересам України. «Уряд багатих людей ніколи не зрозуміє вчителів і лікарів. Відповідальні урядовці повинні інвестувати в українського вчителя і українського виробника, а не у власний бізнес. Азаров, Тігіпко та інші мають визнати політичну відповідальність за провали в економіці і піти у відставку», - наголосив Наливайченко.

При цьому він підкреслив, що у новому парламенті «УДАР» ухвалюватиме закони, які повернуть в державу справедливість. «Маємо відмовитися від імітації парламенту і від брехні, повернути справедливість у державу. Ми прийшли в політику не урядові посади здобувати – а пропонувати державі альтернативу. Наша альтернатива – боротьба з корупцією і соціальна відповідальність», - сказав Наливайченко.
УДАР



Теги:мільйонери, олігархи, Наливайченко, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar