реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Розвиток ніжинської громади під загрозою

Ніжин дуже довгий період живе без статуту міста та генерального плану забудови. Для того, щоб Ніжин почав развиватись депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим розробив в минулому році статут міста Ніжина та подав його на розгляд депутатів Ніжинської міської ради.

Впровадження данного проекту -- це створення системи управління ресурсами в її повному загальному розумінні та, як наслідок, -- покращення життедіяльності міста.

Ми всі знаємо, що для того, щоб кожне місто развивалося та набувало ознак стабільного розвитку та процвітання, повинно мати свій статут. На основі якого розробляється генеральний план забудови. Для того, щоб унеможливити дерибан та самозахоплення земель та протидіяти незаконній забудові.

Однак, як говорить депутат Багрінцев Максим «Ммр міста Ніжина Михайло Приходько не бажає включать розробленний мною статут в порядок денний сесії міської ради. Таке брутальне та грубе ставлення до розвитку міста Ніжина говорить про те, що меру Ніжина Михайлу Приходьку «до лампочкі» розвиток міста та підвищення якості соціальних стандартів життя мешканців міста Ніжина. Це свідчить лише про те, що мер М. Приходько й надалі продовжує використовувать місто для власного збагачення та для своїх меркантильних цілей. Таким чином мер Ніжина Михайло Приходько не бажає, щоб кожен мешканець міста Ніжина жив у добрі та радості, а Ніжин мав ознаки европейського благополуччя»!

Депутат Багрінцев Максим направив депутатське звернення до прокуратури м. Ніжина та до Генеральної прокуратури України й просить, щоб мера м. Ніжина притягнули до кримінальної відповідальності, за невиконання законних вимог депутата міської ради згідно ст. 351 Кримінального кодексу України, санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:Михайло Приходько, Ніжин, статут міста, Максим Багрінцев, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar