реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Заарештований ніжинський голова подав апеляцію

Адвокат Михайла Приходька подав касаційну скаргу до Вищого спеціалізованого суду по кримінальних справах. Касаційна скарга містить 36 сторінок, на яких чітко та детально описана ситуація, пов’язана з хабарем. Адвокат М. Приходька додав всі необхідні документи та відеоматеріали до касаційної скарги й буде доводити, що М. Приходько не винен.

Вищий спеціалізований суд по кримінальних справах відкрив провадження по справі М. Приходька.

Найближчими днями буде зупинено виконання вироку до завершення касаційною інстанцією розгляду даної справи.

Згідно Кримінально-- процесуального Кодексу України касаційна інстанція на протязі 5 днів відкриває провадження по справі постановою суду, з часу отримання касаційної скарги. Суддям Вищого спеціалізованого суду на підставі ст. 430 КПК дається 15 днів для проведення підготовчих дій перед розглядом справи. Після завершення підготовчих дій, суддя призначає окремий день з якого й розпочнеться судовий процес по справі М. Приходька у Вищому спеціалізованому суді по кримінальним справам, з обов’язковою явкою сторін по справі.

Адвокат зазначив: «М. Приходько обраний мером Ніжина на черговий строк й після того, як всі обвинувачення будуть зняті, а вирок скасований, він повернеться на посаду мера м. Ніжина».

Нагадаю: ст. 438 Кримінально- процесуального Кодексу України передбачено, що рішення касаційної інстанції перегляду та оскарженню не підлягають.

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:Михайло Приходько, Вищий спеціалізований суд, Ніжин, міська рада, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar