реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Пристрасті по «Тобаско» надумані й безпідставні

На черговій сесії Ніжинської міської ради після розгляду питань порядку денного висловитись надали можливість трьом жінкам -- мешканкам Ніжина: вони прийшли вимагати, щоб міська влада закрила нічний заклад «Тобаско», який нібито їм заважає. Вони говорили: «Клієнти «Тобаско», який розташовується у одному з спальних районів, розпивають спиртні напої біля під'їздів, на дитячих майданчиках й забруднюють сміттям подвір’я».

Вислухавши мешканців, головуючий на сесії секретар міської ради й виконувач обов’язків мера Ніжина Олег Кірсанов взяв питання на контроль та доручив розібратися у ньому постійній депутатській комісії з питань підприємницької діяльності, інформаційної політики та інвестицій. Постійна депутатська комісія об’єктивно та ретельно розібралася у цьому питанні та з’ясувала, що нічний заклад «Тобаско» непричетний до тих всіх притензій, які мешканці висловлювали на сесії в його адресу.

Депутату Ніжинської міської ради Багрінцеву Максиму, який є членом депутатської комісії з питань підприємництва, надійшла з місцевої міліції відповідь на депутатське звернення. Ніжинський міський відділ міліції повідомляє: «В ході проведеного патрулювання спального району, в якому розміщується нічний заклад «Тобаско», виявлено: клієнти, які відвідують «Тобаско» не розпивають спиртні напої просто неба, біля під'їздів та на дитячих майданчиках». «Насправді злісними порушниками громадського порядку є ті особи, які купують спиртні напої поблизу «Тобаско» у цілодобовому магазині «Святковий», у якому дані напої реалізовують на 20 % нижче в ціні чим у згаданому нічному закладі». «Особи, які купують у магазині "Святковий" алкоголь й причетні до розпиття цих напоїв біля підїздів, на дитячих майданчиках й засмічення прибудинкової території».

Депутат Багрінцев, як член вище згаданої комісі,ї сказав: «Тобаско» не причетна до порушення громадського порядку, а здійснює свою діяльність легально, законно й правомірно». «А наведенням ладу в питаннях громадського порядку в цьому та у інших спальних районах м. Ніжина повинна займатися міліція -- це їхня прирогатива та компетенція, яка закріплена законом». «Це стосується притягання до адміністративної відповідальності за викидання сміття не в установленому місці та розпиття спиртних напиїв у громадських місцях».

Голова депутатської комісії з питань підприємництва, інформаційної політики та інвестицій депутат Ніжинської міської ради Івашин В. А. зазначив: «Комісія вияснила, що Тобаско не є осередком того безкультур’я, що пов’язано з порушенням громадського порядку». «Приватне підприємство «Тобаско» працює законно, тим більше платить найбільшу ставку податку й сплачує всі необхідні збори до міського бюджету, ми повинні, як члени цієї комісії, домомагати підприємцям розвивати економіку міста, стимулювати наповнення бюджету й завдяки цим фінансовим ресурсам громада зможе в повній мірі забезпечувати свою життедіяльність».

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:Ніжин, Максим Багрінцев, міська рада, підприємництво


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А як бути з інформацією на сайті: http://m.gorod.cn.ua/news_38987.html, де говориться про причетність до закладу одного з депутатів?
avatar