реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Російські терористи під прикриттям "дарів волхвів"

Диверсії на сході України Росія готувала під прикриттям церкви і особистого прикриття патріарха московського Кіріла. Так Стрєлков, що зараз керує російськими терористами у Слов'янську, був постійним членом делегацій московських православних в Україні.

Журналісти отримали інформацію, згідно з якою терорист Стрєлков пізнавав Україну набагато раніше подій у Криму й на Донбасі.

"Свята" делегація за місяць до захоплення Криму, 30 січня, відвідала Сімферополь, Під патронатом Російської православної церкви і патріарха Кирила з Афону привезла православну святиню - Дари Волхвів. Безпеку цінної реліквії християнського світу довірили охороняти Ігорю Гіркіну, який зараз керує терористами на Донбасі і відомий під псевдонімом Стрєлков.

"Фактично Гіркін, прикриваючись цією святинею, використовував поїздку для проведення розвідок на території України, в Криму, і проводив зустрічі з керівником самопроголошеного уряду Аксьоновим", - повідомив оперативник СБУ Володимир.

Є інформація, яка підтверджує, що Стрєлков регулярно відвідував південні і східні представництва РПЦ. Фактично, це можна розцінювати як розвідувальну і підготовчу місію, і передбачається, що Стрєлков був не один такий паломник.

Нагадаємо, що у православному світі піддаються сумніви т.зв. "дари волхвів", які возить російська церква.



Теги:Стрєлков, Московська церква, дари волхвів, фсб, Сімферополь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar