реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Росія готує своїх мешканців до війни

Росіяни активно готують суспільну думку до війни в Україні.

Політичні ток-шоу на російському ТБ відверто обговорюють можливу війну та готовність до неї російського керівництва. Фрази на кшталт «Готовы ли мы бомбить Киев?» стали нормою за останні місяці.

Бурхливу діяльність розвернули російські пропагандисти й у телеграм-каналах – майбутня війна в Україні не викликає в них сумнівів і є основною темою дискусій.

Звісно, росіяни не були б самі собою, якби чесно говорили про свої наміри. На їхню думку, війна в Україні розпочнеться після того, як Росія відповість на наступ ЗСУ на Донбасі.

Те, що Україна наступу не планує, їх не бентежить. Вони відверто дезінформують суспільство, стверджуючи, що ЗСУ активно готується до наступу з початку року, переганяє на Донбас велику кількість техніки та особового складу.

Спочатку наступ ЗСУ росіяни призначали на 15 березня, тепер перенесли на кінець місяця. Видно, не встигли самі підготуватися...

Водночас моніторингова місія ОБСЄ фіксує докази військової присутності росіян в зоні безпеки на Донбасі та чисельні обстріли наших територій.

Переговори в рамках ТКГ Росія також зриває, навмисне вводячи у склад делегацій осіб, засуджених Україною за тероризм.

Володимир Жириновський, який завжди озвучує те, що в російської влади на думці, вчора в ефірі ТБ сказав: «Мы должны начать там наступление. Пусть это будет ополчение, а мы поможем. Поставить их в жесткие условия и всю Украину взять. Показать, кто в доме хозяин».

Очевидно, що РФ готує масштабну військову провокацію, яку спробує видати за акт агресії з боку України, щоб виправдати напад на нашу державу.

Переконана, що саме ці події мають стати приводом для скликання нового засідання РНБО та позачергової сесії парламенту.

Але влада демонстративно не звертає увагу на загрози, що нависли над Україною.
А ми втрачаємо найдорогоцінніше – час.

Марія ІОНОВА



Теги:Соловйов, ЖИРИНОВСЬКИЙ, Марія Іонова, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar