реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бажане за дійсне - така політика

З 27 липня на сході України був оголошений режим повного припинення вогню. Таке рішення ухвалила Тристороння контактна група. Проте вже через 30 хвилин бойовики обстріляли 36-ту окрему бригаду морської піхоти з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Що принесло нам «всеосяжне перемир'я»? Тільки згідно з офіційними даними командування ООС за час цього перемир'я загинуло 8 українських воїнів і 8 поранено. Боюсь, ця цифра може бути далеко не точною.

Українські військові гинуть і далі, але це не заважає Президенту хвалитися своїми «мирними» досягненнями.

Видавати бажане за дійсне – дуже погана риса Володимира Зеленського, яка дорого обійдеться нашій країні. Час називати речі своїми іменами – перемир’я не працює, на Сході триває війна.

Обстріли продовжуються сотнями, російська військова техніка перетинає наші кордони, заїжджають нові «відпускники» на планову ротацію, продовжується будівля фортифікацій, мінування територій, працюють снайпери, літають розвідувальні дрони. Одним словом, росіяни роблять все те, що пообіцяли не робити.

Зате поступки, на які йде влада заради цього недолугого перемир'я, дуже реальні і небезпечні. Так, ми мінімально знизили інтенсивність конфлікту, але натомість йдемо назустріч все новим і новим вимогам ворога – від нас вже хочуть закон про особливий статус для всього Донбасу, спільних інспекцій наших військових позицій, амністію для усіх бойовиків.

Але Зеленський іде далі, навіть забороняючи нашим воїнам відкривати вогонь у відповідь. Інакше як злочином це назвати неможливо. Це злочин проти української армії і української держави - іти на перемир'я ціною життя наших воїнів.

Марія ІОНОВА



Теги:російсько - українська війна, Марія Іонова, перемир'я, заборона вогню у відповідь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar