реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росіяни палять Луганщину

Не пройшло й декількох годин після звільнення Вітольда Фокіна з ТКГ та скандалу на мінських переговорах, як на Луганщину впав вогняний шторм.

Як казав відомий російський пропагандист Кісельов: «Совпадение? Не думаю!»

Пожежа виникла одночасно в багатьох місцях, спричинена, переважно, обстрілами бойовиків із застосуванням трасуючих куль.

В результаті потужних лісових пожеж, які вже підбираються до Сєверодонецька, загинули чотири людини, ще троє — госпіталізовані. Ситуація дуже складна — пожежа набула подальшого розповсюдження майже на 10 тисяч гектарів. У вогняному колі опинилися 11 селищ. Станом на сьогоднішній ранок зафіксовано 146 пожеж, з них ліквідовано поки 82.

Пожежники мчать на Луганщину з усієї України – вчора приїхали команди з Харкова і Донецька, сьогодні мають бути на місці полтавські та запорізькі вогнеборці.

На жаль, конфлікт на Сході знову переходить у гарячу фазу і ворог постає у всій своїй зловісній красі. Але є й позитив у цій трагедії – це означає, що Російська Федерація не може досягти своїх цілей політичними засобами.

Луганчанам бажаю сил і витримки перенести цей вогняний катаклізм! Тримайтеся, не ризикуйте своїм життям та життям близьких, будьте дисциплінованими та пильними, виконуйте приписи місцевих підрозділів ДСНС!

Марія ІОНОВА



Теги:поежажа, Марія Іонова, Северодонецьк, російсько - українська війна, Фокін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar