реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Провокація чи війна? Коли в нас буде Президент?

Виступ Зеленського повністю неадекватний.

Я слухав, не дивився. Думаю, що він був розгублений. Але... Мало того, що він атаку бойовиків і російських збройних формувань, з грубим порушенням Мінська, назвав провокацією. Він заявив, що ми ВПЕВНЕНО НАБЛИЖАЄМОСЯ ДО ПРИПИНЕННЯ ВІЙНИ І ДО МИРУ!

Лише після цього президент висловив співчуття (до речі, не родині, а самому загиблому), а пораненим побажав, щоб у них все було добре.

Тарас МАРУСИК

За даними розвідки, у результаті бойового зіткнення зі сторони противника чотири бойовики знищені та ще шестеро отримали важкі поранення

Сьогодні поблизу населеного пункту Оріхове на Донбасі ворог здійснив спробу штурму наших спостережних постів. За даними розвідки, у результаті бойового зіткнення зі сторони противника чотири чоловіка вбито та ще шестеро отримали важкі поранення. Про це йдеться у повідомленні пресцентру штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

За даними пресцентру, упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню.

«...Поблизу населеного пункту Оріхове ворог здійснив спробу штурму наших спостережних постів. У результаті бойового зіткнення українські захисники черговими вогневими засобами подавили ворожий вогонь та зупинили диверсійно-розвідувальну групу противника. Позиції українських захисників не втрачені. Слід зазначити, що на усі ворожі обстріли підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну вогневу відповідь та контролювали ситуацію. В подальшому противник запросив режим тиші», - йдеться у повідомленні.

У пресцентрі додали, що внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних загинув, три захисника отримали поранення та ще двоє - бойове ураження.

Північноатлантичний альянс занепокоєний сплеском насильства на Сході України, що стався сьогодні вранці, і розцінює дії підтримуваних Росією найманців як підрив Мінських угод та всіх зусиль із мирного врегулювання конфлікту.

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на заяву речниці НАТО Оани Лунгеску.

«Ми занепокоєні ескалацією насильства з боку підтримуваних Росією сепаратистів на Сході України цього ранку. Це підриває Мінські домовленості та зусилля до мирного врегулювання конфлікту», - йдеться у заяві.

Лунгеску наголосила, що НАТО повністю підтримує територіальну цілісність та суверенітет України в межах її міжнародно визнаних кордонів.

«Ми продовжуємо закликати Росію вивести свої сили, припинити підтримку сепаратистів та докласти справжніх зусиль для імплементації Мінських угод», - наголосила речниця НАТО.



Теги:НАТО, донбас, Сивохо, перемога Зеленського, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Москва предлагает разведение сил по всей линми вооружённого конфликта но Киев против. Более того раздаются глупые высказывания отдельных военных начальников о том что если сделать ещё раз наступление то тогда удастся освободить Донбасс.Так кто хочет мира а кто хочет воевать.Неужели в Киеве думают что если вояки резко ломонутся на Донецк то там не будет российских военных.Если это произойдет второй Иловайск гарантирован.Киеву следует согласится на полное разведение войск и уж потом что то решать с Донбассом.
avatar