реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Просвіта" створює Армію порядку?

Голова Запорізького товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олег Ткаченко поширив наказ про початок створення Армії порядку.

В ньому, зокрема, говориться: "Для нас, українців, це час особливої ваги. Ми здобули волю Україні, але цю свою національну волю ми, українці, мусимо закріпити особливо. Пам’ятаймо, ще й до сьогодні на нашій землі стоїть упертий ворог і напружує останні сили, щоб прибрати до своїх цупких рук усю Україну.

Товариші браття! Не дамо України нікому! Полита кров’ю славних козаків-запорожців, вкрита у першу та другу світові війни горами нашого трупу, підірвана московською експансією, революційними подіями, голодоморами й геноцидом, нехай встане вона до свого життя! Товариші українці! Єднайтесь у свої українські гуртки!

Єднайтеся з думкою про волю України, про її козацьку силу. І як тільки з’єднаєтеся у гурт, зараз же подавайте відомості про себе і про відділення до Головного Штабу - «Армії Порядку» у Києві. Подавайте до товариства про те, скільки Вас… ".

Оголошено запис в Армію порядку та збір пропозицій по наведенню порядку в Україні.



Теги:Просвіта, Запоріжжя, Армія порядку, Олег Ткаченко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У нас завжди так. Спочатку запишіться в "армію", а потім виявиться, що це кіт у мішку. Так сталося з помаранчевим майданом, нині  подібне пропонує"опозиція". Якби була такою , створила б на всіх рівнях паралельні владі структури, які будуть відстежувати її діяльність та подавати пропозиції владі, а народові - достовірну інформацію про реальний стан речей. На момент чергових виборів буде відомо, хто є хто, чи варто ту владу ламати, та ще й через майдан-коліно. Вся ця революційно-військова риторика досить таки набридла.
avatar