реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вітання координатора акції "Січовий шлях Просвіти"

ШАНОВНІ ПРОСВІТЯНИ!

Століттями наші предки вели героїчну боротьбу і збулися мрії багатьох поколінь, ми маємо – День Незалежності України!

Але й сьогодні на 22-й річниці Незалежності свято затьмарене тим, що при владі в Україні перебуває ворожа до всього українського, українофобська по своїй суті сила. Яка навіть право нашої рідної мови на повноцінне існування і розвиток вони по-блюзнірські перекреслили. Нехтуючи Конституцією України та совістю, владарюючі нині роблять все для того, щоб Україна як держава зникла з мапи Світу.

І не дивно, адже це свято – не їхнє. Це свято – наше, і не тільки етнічних українців, а всіх на цій землі, які незалежно від національної приналежності, Україну, українські батьківські традиції, історію, культуру, мову по-справжньому поважають і люблять.

«В своїй хаті своя правда і сила і воля», - писав колись Пророк українського народу Тарас Шевченко. І вірю, що у ці неспокійні дні серед українців зароджується по-Шевченку: «Единомисліє», яке допоможе українській нації струсити з себе залишки летаргічного сну та самоорганізуватися в одну монолітну, дисципліновану потугу, яка вижене з країни окупантів, наведе порядок та встановить соціальну справедливість.

Знаю, що українці готові до самопожертви за ради радісного майбутнього своїх дітей та щасливого життя Української Нації.

Бажаю всім наснаги, успіхів, статків. Нехай доля береже наші родини, жінки пишаються своїми чоловіками, а чоловіки, не дивлячись на «куці» страхи, взявши на озброєння Дух Запорізької Січі, як справжні Лицарі, Наводять Порядок в Україні.

Слава кожному з нас! Слава героям! Слава Україні!

З повагою,
Координатор Всеукраїнської акції «Січовий Шлях Просвіти»
Голова Запорізького обласного об’єднання Всеукраїнського Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка
Олег ТКАЧЕНКО



Теги:Запоріжжя, привітання, Олег Ткаченко, День Незалежності


Читайте також



Коментарі (0)
avatar