реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Проблеми екології виборців не цікавлять?

Представники «Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень» представили результати соціологічного дослідження щодо проблем, які хвилюють виборців чернігівського 205 округу.

На першому місці опинився стан доріг. У першій п’ятірці: якість комунальних послуг, високі ціни на товари та послуги, низька якість медичних послуг, безробіття.

Проблеми ж річки Стрижень набрали лише 7,6% і займають десяту позицію. Певно, це така форма підкази чи "відказки" кандидатам -- для міського голови Соколова вигідно, щоб опозиційні кандидати менше говорили про Стрижень і Ялівщину... Ото хай балакають про дороги -- на них Соколов менший вплив має...

"Помітно, що першочергові проблеми на думку експертного середовища і звичайного населення різко відрізняються одне від одного", - зазначив президент «Поліського фонду міжнародних і регіональних досліджень» Геннадій Максак.

"Представники громадських організацій будуть контролювати, як кандидати включать ці проблеми до своїх передвиборчих програм. Оцінюватимуть практичність виконання. Не просто обіцянки виконання, а план і конкретні пропозиції", - зазначив Павло Пущенко, голова освітнього центру «Ініціатива».

Що ж контролювати, якщо вибори проходять народного депутата України, а подібні дослідження провокують підміняти функції жеків та служб автомобільних доріг?



Теги:проблеми виборців, Чернігів, Ініціатива, Поліський фонд, округ 205


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Названа двадцатка самых здоровых городов Украины

В рейтинге самых здоровых городов страны лидируют Мукачево, Ивано-Франковск и Черновцы.

Рекордсменом по показателям рождаемости стал райцентр Черниговской области Нежин (14 место).
Чернигов – на 16 месте. hands
avatar