реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Лист мешканців мікрорайону Бобровиці до газети "Сіверщина"

Шановні співробітники газети!
Звертаємось до вас, бо якщо і залишилася в Україні сила, здатна вплинути на ситуацію, схожа на нашу, то це ЗМІ
.

Ми живемо поряд зі злощасним клаптиком землі по вул. Шевченка, 160Б, де збираються будувати АЗС (орендар землі і директор фірми забудовника ПП «КРИСТАЛ»-Осіковська Н., - депутат міської ради).

Справа щодо законності надання оренди землі за цією адресою та дозволу будівництва АЗС порушена прокуратурою Чернігівської області і розглядається у Господарському суді міста суддею Репехом. Представник мерії Вовк.

Вже відбулося три судових засідання, і ми стали свідками того, як можна зволікати винесення судового рішення, тягнути час.
На першому засіданні причиною відкласти суд були додаткові документи, представлені обласною прокуратурою, і шановний пан Вовк попросив час (тиждень), щоб з ними ознайомитись.

На друге засідання представники відповідача не з‘явилися зовсім і суддя пообіцяв через тиждень справу розглянути по суті. На третьому засіданні знову до справи додалися нові матеріали, і суддя відклав суд аж на 23 жовтня 2012 року.

До речі, пан Вовк на першому і третьому засіданнях сміявся людям в очі прямо у залі суду, стверджуючи, що оренда землі закінчилась і не подовжена, то й нема чого судитися.
А паркан навколо ділянки стоїть, машини час від часу щось привозять, охоронець присутній цілодобово.

Зверхнє ставлення представників міської ради до нас, людей, обурює, зневага викликає підозру: перед нами розігрують черговий фарс чи чекають виборів, а там хто кого?

Просимо Вас проінформувати через свою газету мешканців Чернігова і області про ситуацію, що склалася навколо будівництва АЗС.

Ми просимо всіх небайдужих підтримати нас.
Головна надія на журналістів.

Чергове засідання відбудеться 23 жовтня 2012 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Господарського суду (поряд із кінотеатром ім.. Щорса).

Мешканці мікрорайону Бобровиця.



Теги:Сіверщина, Олександр Соколов, незаконна забудова, Чернігів, міська рада, округ 205


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Зверхнє ставлення представників міської ради до нас, людей, обурює, зневага викликає підозру: перед нами розігрують черговий фарс чи чекають виборів, а там хто кого?"
За распитие пива в донецкой милиции изнасиловали мужчину милицейской дубинкой 25.06.2012 16:31. Просмотрено 8056 раз.
РЫБА ТУХНЕТ С ГОЛОВЫ.В бандитско-мафиозно организованном государстве других (кроме СКОТСКИХ ) взаимоотношений быть не может.Получилось на определенной территори(своеобразное ГЕТТО),теперь этот стиль жизни распространяется (к сожалению) на всю УКРАИНУ. Но каждый народ сам определяет в какой ПОЗЕ ему жить.Меня ,например "ПОЗА ШАХТЕРА " не устраивает.
avatar