реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Пожежа в Чернігові: алкоголь + паління

10 липня о 15:16 у Чернігові до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на околиці міста по вул. Бланка. Через сім хвилин за вказаною адресою прибуло 2 пожежно-рятувальних відділення.

У цей час полум’я вирувало в середині оселі та виривалося з-під даху. Вогонь міг охопити два житлові будинки сусідів та господарчі споруди. Рятувальники одразу приступили до гасіння й одночасно з цим струменями води забезпечили захист розташованих поруч помешкань. О 16:29 горіння було остаточно ліквідовано.

Під час пожежі отримав опіки 2-3 ступенів 45% тіла та був доставлений у обласну лікарню 62-річний домовласник. Стан його здоров’я задовільний. Також вогонь встиг частково знищити дах, стіни та майно у будинку.

В ході опитування сусідів з’ясовано, що господар оселі проживав самотньо, проте до нього часто заходили знайомі й вони разом розпивали алкогольні напої. Через несплату від будинку чоловіка було відключено газ і електрику. За попередніми даними причиною пожежі стала необережність постраждалого під час куріння в нетверезому стані.

Управління ДСНС у Чернігівській області






Теги:алкоголізм, Надзвичайні ситуації, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar