реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Повпивалися і погоріли

27 жовтня о 04:30 у Щорському районі до підрозділу МНС надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Рогізки по вул. Шевченка. З райцентру на місце події одразу було направлено відділення пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння рятувальники виявили в будинку тіло 36-річної співмешканки господаря оселі. Сам же господар, коли прокинувся та побачив пожежу, злякався й втік, замість того, щоб врятувати жінку. Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем одного з мешканців будинку, адже ті часто зловживали алкоголем та курили в кімнатах.

О 08:00 того ж дня в Ріпкинському районі до служби цивільного захисту Територіального управління МНС надійшло повідомлення про те, що вранці у районну лікарню звернувся 26-річний мешканець одної з квартир житлового будинку по вул. Попудренка, смт Ріпки. Як з’ясувалося, чоловік отримав отруєння чадним газом під час загоряння на балконі власної квартири. Причиною тому став кинутий непогашений недопалок самим постраждалим. На щастя вогонь і дим вчасно помітили сусіди. Вони розбудили власника оселі, який з похмілля спав вдома, та швидко ліквідували пожежу.

28 жовтня о 02:09 у Бобровицькому районі сталася пожежа житлового будинку в с. Нова Басань по вул. Щорса. На місце події виїжджав пожежно-рятувальний підрозділ. Під час гасіння рятувальники виявили в будинку тіло 73-річної господарки оселі. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та пошкоджено перекриття по всій площі будинку. Збитки та причина пожежі на даний час встановлюються.

У зв’язку з цим Управління Держтехногенбезпеки у Чернігівській області звертається до населення з проханням дотримуватись вимог пожежної безпеки! Не зловживайте алкоголем, проявляйте обережність у поводженні з вогнем та при курінні. Перевіряйте справність приладів опалення та електрообладнання. Дбайте про своє життя.

Управління Держтехногенбезпеки
у Чернігівській області



Теги:алкоголізм, мнс, Рогізки, Ріпки, Нова Басань, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar