реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Погрози кандидату від опозиції

21 серпня в експертному клубі «Чиста політика» відбулася прес-конференція кандидата від Об’єднаної опозиції по виборчому округу №206 Володимира Поліщука на тему погроз фізичної розправи, які надійшли на його адресу від наближених осіб кандидата у депутати по виборчому округу № 206, депутата обласної ради Владислава Атрошенка ( колишній "нашоукраїнець", колишній "тігіпковець").
Інцидент трапився під час проведення свята «День мікрорайону Шерстянка» 19 серпня поблизу Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді (чернігівський мікрорайон «Шерстянка»).

Того дня Володимир Поліщук завітав на свято, щоб привітати чернігівців. Проте декілька десятків молодиків специфічної зовнішності, використовуючи фізичну силу не дозволили йому піднятися на сцену і особисто привітати жителів мікрорайону зі святом Спасу. Це ж саме угруповання переслідувало Поліщука і під час проведення агітаційних заходів у Любечі Ріпкинського району та інших населених пунктах округу.
Під час прес-конференції була озвучена офіційна заява:

Я, Поліщук Володимир кандидат в депутати до Верховної ради по виборчому округу №206.
Повідомляю Вам, що мені 41 рік. Я не хворів і не хворію хронічними захворюваннями. Я не вживав і не вживаю наркотиків. У мене не було і не має фізичних вад. Я почуваюся відмінно. У мене немає боргів і кредиторів. Я ніколи не збирався і не збираюся накладати на себе руки.

Інформувати Вас в такому стилі мене змусили обставини останніх днів. Під час виборчих заходів у нашому 206 окрузі, які відбувалися у позитивному руслі як для Виборчого об’єднання «Батьківщина», так і для мене як кандидата по мажоритарному округу, на мою адресу надійшли погрози фізичної розправи аж до знищення від наближених осіб кандидата у депутати по цьому ж виборчому округу Атрошенка Владислава. Пам’ятаючи його недобру славу з часів приходу до влади в області, перебування на посадах голови облдержадміністрації та народного депутата України, мною зроблено відповідні звернення до органів Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України для перевірки та належного реагування а також інформовано лідера ВО «Батьківщина» Арсенія Яценюка.

У таких діях мого опонента я вбачаю спробу залякати мене як опозиційного кандидата та відволікти від активної роботи.

Мушу Вас запевнити, що ні такі, ні будь-які інші кроки не зламають моєї людської гідності і не змусять відступити від обраного шляху.

Дякую за увагу».

Олександр ЯСЕНЧУК



Теги:Владислав Атрошенко, округ 206, Чернігів, опозиція, Володимир Поліщук, Шерстянка


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А не треба намагатися використати чужий захід у власних цілях.
avatar
2
А що традиційний щорічний день мвкрорайону "Шерстянка" організував і проплатив пан Атрошенко? Горяєве, перехрестіться!
avatar
3
Справа в тому, що Атрошенко дійсно допоміг в організації цього свята (ще до початку виборів) і його запросили мешканці. А Поліщук приліз і намагався скористатися чужим святом.
avatar