реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Дубіль засумнівався в Атрошенку

Запит до Чернігівського обласного управління охорони здоров’я на бланку за підписом народного депутата Валерія Дубіля був відправлений 18 червня з запинанням на яких умовах станція швидкої допомоги користується автомобілями подарованими народним депутатом Владиславом Атрошенком.

З цього приводу на одному з чернігівських сайтів була надрукована анонімна стаття в якій глузливій формі подані припущення про те, що «пана Валерія цілодобово давить жаба за автомобілі з прізвищем пана Владислава.»

Сайт Чернігівщина: події і коментарі вирішив розібратися в справжніх причинах надсилання інформаційного запиту до ОДА.

Ось яку відповідь надали помічники народного депутата Валерія Дубіля:

«Запит до Чернігівського обласного управління охорони здоров’я був обумовлений тим, що громада повинна знати, як використовуються транспортні засоби, що були придбані народним депутатом України Атрошенком В. для міської станції швидкої допомоги з метою своєчасного надання невідкладної медичної допомоги громадянам як нашого міста, так і мешканцям Ріпкінського та Чернігівського районів. В залежності від того, яким чином були передані ці автомобілі невідкладної допомоги громаді, можна висловити своє бачення того, як Атрошенко В. виконує свої обіцянки перед своїми виборцями.

Якщо ці автомобілі були передані безкоштовно у власність громади, то вони повинні бути поставлені на баланс підприємства, якому вони передані для експлуатації. Для них виділятимуться паливно-мастильні матеріали та запасні частини, і мешканці знатимуть, що транспортні засоби будуть використовуватись для надання їм кваліфікованої медичної допомоги.

Якщо ж швидкі медичні автомобілі були передані в тимчасове використання, то в будь-який момент вони можуть бути відібрані і передані іншому підприємству. І це хвилює громаду.»

Як відомо, будучи кандидатом по 206 в.о. Владислав Атрошенко обіцяв подарувати машини швидкої допомоги і після виборів купив 5 автомобілів.

ПіК



Теги:Владислав Атрошенко, опозиція, Валерій Дубіль, Чернігів, швидка допомога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar