реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Скандал у ріпкинській "Батьківщині".

Партійні активісти ВО "Батьківщина" Ріпкинського району звернулися з відкритим листом до керівництва партії -- вони протестують проти незаконної, на їх думку, конференції, яка пройшла у Ріпках. У ній взяли участь голова обласної організації Олександр Кодола, заступник голови Михайло Лисак, голова контрольно-ревізійної коміісії Юрій Богомолець, член обласного бюро Олександр Верхуша.

Автори листа стверджують, що делегати на конференцію не обиралися і партійний актив про неї не знав. "Саме в цьому відвертому ігноруванні демократії, феодальному стилі управління організацією ми вбачаємо джерело поразок нашої політичної сили, -- пишуть автори листа. --В результаті чого була отримана поразка на позачергових виборах у Щорсі, відбулась фактична здача округів на користь Партії регіонів, постійно відбувається імітація за звільнення Юлії Тимошенко".

Присутній на зборах на запрошення активістів єдиний кандидат від опозиції по цьому округу Володимир Поліщук (він тепер очолює міську організацію ВО "Свобода") розповів як деякі члени керівництва районної організації "Батьківщини" агітували за Владислава Атрошенка, який згодом вступив у фракцію Партії регіонів.

Підписанти просять вище партійне керівництво розібратися з ділами в партії, бо і єдиний кандидат від опозиції на президентських виборах при такому підході може не перемогти.
Серед авторів листа можна розібрати підписи голови первинного осередку Петрушів Захарової- Заборовської, депутата районної ради Швеця, голови парторганізації Любеча Анісовця, депутатів районної ради Коваленка, Кульчицького, заступника голови районної парторганізації, голови малинівського осередку Циро.

Хоча конференція відбулася аж 9 серпня, але відкритий лист надійшов до редакції чомусь тільки зараз.






Теги:Владислав Атрошенко, Батьківщина, опозиція, Володимир Поліщук, Ріпки


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Батьківщина, як завжди, то їм не сподобалось, що Гриценко з критикою виступив, тепер незаконно провели конференцію, а ще й демократами семе називають! хоча про яку демократію може йти мова? якщо вони навість не спитавши думки людей вирішили питання євроінтеграції! добре, що червоні почали збирати підписи за проведення референдуму, бо я хочу сам обрати своє майбутнє! у нас усе ж таки, як ви кажете, "демократія"!
avatar