реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

П'ять автомобілів для одного інваліда

Прокуратура проводить перевірки законності отримання і користування автомобілями пільговими категоріями населення

Прокуратура Чернігівської області виявила низку порушень законодавства в ході перевірок законності отримання і користування автомобілями пільговими категоріями населення. Зокрема встановлено, що деякі громадяни незаконно отримували автомобілі, або цими автомобілями після смерті власника-«пільговика» безкоштовно користувалися спадкоємці.

Протягом останнього місяця судами задоволено шість позовів прокуратури в інтересах Управління праці та соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації

Зокрема Чернігівським окружним адміністративним судом 21 січня поточного року задоволено позов прокурора про повернення автомобіля громадянином П., який в супереч закону безкоштовно отримав його, як інвалід ІІ групи, оскільки на час отримання автомобіля мав у власності вже чотири транспортні засоби. В судовому засіданні він пояснив, що транспортними засобами користувалися його діти, а він надавав тільки свої документи для їх оформлення.

Коропським районним судом 15 січня задоволено позов прокурора про повернення автомобіля громадянином Д., який півтора року незаконно користувався транспортним засобом після смерті батька – інваліда, якому безкоштовно автомобіль надавався в користування.

Перевірки законності отримання і користування автомобілями пільговими категоріями населення тривають.

Прес-служба прокуратури області




Теги:пільгові категорії, Кримінал, інваліди, Прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar