реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

«Пішли зі мною — я тебе вб’ю»

Лютневого дня молоді хлопці вирішили «відтягнутися». На пропозицію Анатолія М. поїхати на вокзал та «зняти» дівчат його друзі Микола З. та Сергій Р. погодилися. Для цього взяли таксі і до квартири знайомої Світлани В. вже поверталися не самі. А там — пиво, вино, горілка, карти.

Коли Світлані зателефонував її хлопець, вона відповіла, щоб він більше її не турбував, і вимкнула мобільний.

Та Максим Р. відчував, що вона не одна, не міг заспокоїтись і пішов до своєї колишньої дівчини. На його дзвінок, із квартири вийшла Світлана та її нові знайомі. "Пішли зі мною - я тебе вб'ю", - сказав він їй. А потім, як часто буває в подібних ситуаціях, виникла сутичка, під час якої Максим раптово вийняв зі своєї кишені ніж та вдарив кілька разів Сергія Р. По дорозі до лікарні від отриманих ножових поранень хлопець помер.

Відбувся суд. За вбивство свого однолітка двадцятирічному Максиму Р. доведеться перебувати у місцях позбавлення волі дев’ять років. Окрім того, батькам загиблого сина, який був у них один, доведеться сплатити 200 тисяч гривень у рахунок відшкодування моральної шкоди та 4,5 тисячі гривень — за матеріальну шкоду.

Спеціально для «Сіверщини»
Володимир БАСАЛИК,
старший помічник прокурора міста Чернігова,
молодший радник юстиції




Теги:Розслідування, вбив, Кримінал, вб'ю, вбивці, злочинці, володимир, прокурор, Басалик, Прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar