реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Основні різновиди тенів для водонагрівачів

Для нагрівання води в побутову техніку встановлюється тен ― трубчастий нагрівальний елемент, що перетворює електричну енергію на теплову. Його основу складає спіраль із матеріалу з високим електричним опором. Вона нагрівається під час проходження електроструму та передає тепло на корпус приладу. Виробники випускають найрізноманітніші види тенів: вони різняться за матеріалами, розмірами, конфігурацією та іншими параметрами. Можна придбати тени для водонагрівачів в нашому магазині EasyFix, підібрати ту модель, яка підходить вам для вашого пристрою.

Основні різновиди нагрівальних елементів

Усі тени, що застосовуються у водонагрівачах, можна поділити на два типи: «мокрі» та «сухі». Перші безпосередньо контактують із водою, другі захищені спеціальним кожухом. У кожного типу є свої особливості та переваги:

  1. «Мокрі» тени для водонагрівача мають максимальну енергоефективність. Вони безпосередньо контактують з водою, тому вона нагрівається швидше, але самі прилади схильні до її негативного впливу. На поверхні утворюється накип та іржа, корозія поступово руйнує нагрівач. Для збільшення терміну служби корпуси виготовляються із мідних сплавів або нержавіючої сталі.
  2. «Сухі» тени відрізняються від «мокрих» наявністю додаткової захисної оболонки. Такий кожух виготовляється зі стеатиту або магнієвого силікату. Закриті нагрівачі служать набагато довше, на них з’являється значно менше накипу. Однак і воду вони нагріватимуть значно довше, про це треба пам’ятати. Контактуючий з водою кожух не схильний до корозії і не руйнується під дією вологого середовища.

«Мокрі» пристрої набули більшого поширення: вони коштують набагато дешевше, і їх простіше підібрати завдяки універсальним типам кріплень. «Сухі» тени виготовляються окремо для кожної конкретної моделі приладу, не можна підібрати щось таке, що підходить до багатьох моделей. Тому їх можна замінити лише оригіналом.

Терморегулятор із спеціальним захистом дозволяє регулювати нагрівання. Контролером оснащуються як відкриті, так і закриті моделі. Термостат для тена водонагрівача знаходиться у його основі. Для налаштування потрібен демонтаж пристрою.

Як правило, верхня температурна грань встановлюється на рівні +85 °C. Терморегулятор в тенах дозволяє встановлювати спосіб роботи: після досягнення заданої температури пристрій вимикається автоматично, нагрівання зупиняється, при падінні ― відновлюється.

Де придбати тен для водонагрівача

Ви можете відвідати наш інтернет-магазин EasyFix, щоб придбати тен для воднонагрівача. У нас продаються різні запчастини, аксесуари, які допоможуть зробити якісний ремонт чи покращити роботу техніки. Ви знайдете каталог, де є опис товарів. Ви можете прочитати характеристики, порівняти ціни, не виходячи з дому, що дуже зручно. Після оформити замовлення та скористатися послугою доставки. Ми доставляємо продукцію у всі міста та селища по всій Україні. Якщо у вас з'являться питання щодо вибору моделі тену, ви можете проконсультуватися з нашими менеджерами, які швидко вирішать ваші питання, порадять та допоможуть підібрати потрібний товар.

Багато хто звертається саме до нас, тому що ми маємо багатий досвід роботи. Наші співробітники знають особливості кожного товару, можуть дати корисну пораду. Ось наші основні переваги:

  1. Величезний асортимент. Ми пропонуємо великий вибір моделей усіх видів запчастин. У нас ви знайдете все, що потрібно для ремонту побутової техніки.
  2. Простий вибір. Наш сайт є зручним для використання. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий: ви зможете знайти будь-який товар за допомогою фільтра, не вдаючись до сторонньої допомоги.
  3. Швидка доставка. Якщо вам потрібно отримати деталі якнайшвидше, ви можете на нас розраховувати.
  4. Замовлення товарів у виробників. Ми не співпрацюємо з перекупниками, а робимо замовлення одразу у виробників, яким повністю довіряємо. Це дає можливість гарантувати якість та встановлювати невисокі ціни.
  5. Професійні консультації. Ми даємо консультації всім, хто їх потребує. Наші менеджери завжди на зв'язку, тому ви можете бути впевненими, що вам допоможуть у найближчий час, дадуть вам потрібну пораду та допоможуть підібрати товар згідно з моделлю вашого водонагрівача.





Коментарі (0)
avatar