реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Окупанти знахабніли, опозиція прийде інша

Сьогоднішнє голосування для самих тупих показало хто із ху.
Комуністи як служили Москві -- так і служать. Були і є відвертими ворогами України. Висновок: треба заборонити КПУ.

Регіонали пруть, як бики із налитими кров'ю очима. Чечетов каже, що "ми іх сдєлалі как котят". Кого -- українців?

Так звана Народна партія Литвина показала себе сцикливою -- Литвин просто втік, щоб бути наче й ні при чому, а, скажімо, Зарубінський сьогодні був у Чернігові і розводився, що його, бачте, мама русскоговорящая... А його карточка у Верховній Раді проголосувала.

Відверте порушення Конституції підтвердив і опозиціонер Микола Томенко -- каже, що його не було на місці, а карточка голосує "за". Отож не треба порушувати Конституцію, Миколо Володимировичу, і завжди голосувати особисто! До речі, друже Миколо, а хто це говорив, що на друге читання закон не буде винесений? Хто нас втішав?

Взагалі ж опозиція проспала все, що можна. Знову і знову. Ах, вони не знали, вони не думали, вони не... Та йдіть ви ... лісом, якщо ми вас обрали на депутатську роботу, а ви "не знали". Яценюк, мабуть, знову буде розводитися про програну битву, але не програну війну. Ні, чернівецький Сєня, нам з тобою не по дорозі -- бо твоя дорога пролягає в особняк у Конча- Заспі, а в нас навіть мову відбирають...

Мовчать нацдеми Заєць, Мовчан, Костенко, тощо -- 20 років вони так чи інак, задком чи передком, були при владі. І тепер, через 20 років знову нас змушують боротися за мову. Щоб знову їм було комфортно сидіти у Верховній Раді? Ні, ваш час вийшов -- таких борців уже на рибалку пора чи до внуків! Мовчать Віктор Ющенко і Леонід Кравчук, мовчить Леонід Кучма, що викохав олігархат в Україні.

Нещодавно Іван Заєць кричав мені, що я провокатор, бо не розрізняю хороших депутатів і поганих -- та до одного місця карі очі, якщо такі закони уже прийняті!

Українцю залишається вибір між двома: "Удар" Кличка і "Свобода" Тягнибока -- тільки вони проявили хоч якусь адекватну реакцію. Та ще Андрію Парубію зламали ребра у Верховній Раді, та ще п'ятеро депутатів оголосили голодування -- але це жест відчаю. Нам же треба тверезу голову і рішуче серце.

Україна в небезпеці!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:українська мова, Просвіта, удар, Василь Чепурний, свобода


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
ІНША ОПОЗИЦІЯ не прийде - її просто немає. Якщо ганьбою нищити ту, що є, то у майбутній ВР не буде й такої.
Те, що сталося, згуртує опозицію і вона постане в іншій якості.
Мій прогноз ( 100 проти 1) про те, що президент не підпише мовний закон, зважаючи на наслідки, - справджується, Литвин подав у відставку і цей закон нема кому навіть відправити президентові.
avatar
2
Василю, знову закликаєть посполитих зачаровуватися! Ти ж журналіст ілі как?
avatar