реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Одні ліс палять, інші – відновлюють

На Чернігівщині на тлі нових і нових звісток про підпали сухої трави, лісів (нещодавно в селі Адамівка Носівського району загинув у вогні 58-річний чоловік, підпалюючи суху рослинність) віддушиною сприймається інформація про відновлення лісів.

Так, лісові господарства державного та комунального підпорядкування Чернігівської області за час весняної лісокультурної кампанії охопили лісовідновленням понад 1750 гектарів площі. Це більш як на 100 гектарів перевищило заплановані раніше показники. Сприятлива погода цьогоріч дала змогу висаджувати дерева досить рано. Тому основний обсяг робіт уже проведено.

Як повідомляє департамент інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, нові лісові культури вже висаджено на майже 1447 гектарах, найбільше -- на півночі області: в Корюківському, Городнянському, Ріпкинському та Семенівському районах.

"Здебільшого на Чернігівщині висаджують сосну, березу, дуб, вільху, ясен та ялину", -- уточнює голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко.
Голос України



Теги:Андрій Прокопенко, ліс, Чернігівська ОДА, пожежі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar